В „Събуди се” двамата актьори разказаха подробности за снимките на първия сериал на медицинска тематика в България

В „Откраднат живот” по Нова важни са не само сюжетните линии, но и психологическите – около тази теза се обединиха Стоян Алексиев и Димо Алексиев, които са сред звездите в новия български сериал. В първата поредица на медицинска тематика в България двамата актьори влизат в ролите на баща и син Генадиеви.  

В „Откраднат живот” непрекъснато се случват обрати, оттук сериалът носи и духовна сила, подчерта Стоян Алексиев в интервю за „Събуди се”. 

Сюжетната завръзка започва на 31 декември 1982 година, когато след много опити и дълго очакване Евгения Генадиева ражда сина си. Малкият наследник на д-р Генадиев се ражда с тежка сърдечна малформация, която по онова време завършва фатално в голям процент от случаите. По същото време се ражда и друго бебе – здраво момченце, чиято майка умира непосредствено след раждането. Д-р Генадиев е изправен пред най-голямата дилема в живота си – да се намеси ли в съдбата, погазвайки Хипократовата клетва и човешките закони, или да приеме тежката си участ.

„Професор Генадиев не би могъл да живее и да работи, ако не си повярва, че е постъпил правилно. Той е най-загадъчната личност в „Откраднат живот”, разказа за героя си Стоян Алексиев. 

„Лекарската професия е много натоварена на практика и малко хора наистина си дават сметка на какво натоварване са подложени с решенията, които трябва да взимат”, коментира на свой ред Димо Алексиев. 

Какво още разказаха Стоян Алексиев и Димо Алексиев вижте във видеото от „Събуди се”. Не пропускайте следващите епизоди на сериала „Откраднат живот” само по Нова. 

Допълнителна информация можете да намерите на официалната Facebook страница, както и във Vbox7.com канала на сериала „Откраднат живот”.