Неочаквани обрати, задкулисни игри и нови медицински казуси очакват зрителите на „Откраднат живот” в епизодите във вторник, сряда и четвъртък от 20.00 ч. по Нова

Зрителите на „Откраднат живот” ще станат свидетели на завръзката в отношенията между Александър и Биляна в епизодите тази седмица по Нова, а МБАЛ „Свети Кирил” е основно място на всички неочаквани обрати и незаконни сделки в сериала.

Първата среща между Александър и Биляна не беше в границите на добрия тон и симпатиите им не бяха от пръв поглед. Двамата обаче имаха възможността да се опознаят и да разберат, че етикетите, които всеки е сложил на другия, са повърхностни и грешни. Още в епизода на сериала във вторник отношенията между тях ще поемат в напълно различна посока. Александър и Биляна ще отидат на вечеря, а по-късно младите лекари ще почувстват притеснителното усещане, което започва да се поражда между тях. В епизодите в сряда и четвъртък нещата ще стигнат дори по-далеч, но дали съвестта ще позволи на Александър да послуша сърцето си и как ще реагира обвързаната Биляна, зрителите ще видят в епизодите на  „Откраднат живот” тази седмица – от вторник до четвъртък по Нова.

Извън любовните искри МБАЛ „Свети Кирил” ще продължи да е основното място, на което се развиват интригите, заплетените казуси и задкулисните игри. Виолета Захариева ще направи следващата крачка към своята нова „сделка” и ще отправи „бизнес предложение” към една от пациентките на съпруга си – самотна бъдеща майка без финансови средства и добра перспектива. Въпреки добрата работа, на която двамата са способни, властната Виолета отново ще постави под съмнение неговата вярност, което ще породи напрежение между двамата.

Динамиката и новите медицински случаи в болницата ще допринасят по естествен начин за драматургията в сериала. Забързани и съсредоточени в спасяването на човешки животи, главните герои ще вдъхновяват да се замислим за смисъла на живота и за най-важните неща.

Допълнителна информация можете да намерите на официалната Facebook страница, както и във Vbox7.com канала на сериала „Откраднат живот”.