Не пропускайте четвърти епизод на най-новия български сериал „Откраднат живот” – тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Първите любовни искри между Александър и Биляна ще видят зрителите в епизода на новия български сериал „Откраднат живот” тази вечер от 20.00 ч. по Нова. И макар че досега отношенията между младите лекари не бяха хармонични, те ще се опознаят и ще разберат, че са подходили един към друг първосигнално. В епизода довечера Александър и Биляна ще имат възможност да отидат на вечеря, след което ще почувстват притеснение заради усещането, което се заражда между тях. 

В болница „Свети Кирил” ще продължат интригите и задкулисните игри. Виолета Захариева е готова да отправи бизнес предложение към пациентка на съпруга си – самотна бъдеща майка, която не разполага с пари. 

Междувременно Калин ще сподели, че на вечерята предния ден всички са се притеснили за здравословното състояние на Александър. Той на свой ред ще се оправдае, че му няма нищо и ще откаже да му направят кръвни изследвания.

Гледайте четвърти епизод на новия български сериал „Откраднат живот” – тази вечер от 20.00 ч. по Нова. 

Ако сте пропуснали епизоди на „Откраднат живот”, можете да ги гледате отново само в NovaPlay. Допълнителна информация за сериала ще откриете на официалната Facebook страница, както и в канала във Vbox7.com