„Откраднат живот” е първият сериал, в който участва актрисата

Обичаната актриса Марта Вачкова изпълнява ролята на главната сестра Жекова в новия български сериал „Откраднат живот”, който зрителите могат да следят във вторник, сряда и четвъртък от 20.00 ч. по Нова. Именно главната сестра е „душата и сърцето” в един екип, а от нейния характер и поведение зависи цялостният климат в болницата. 

„Откраднат живот” е първият сериал, в който участвам. Много харесвам българските сериали”, разказва актрисата.  И продължава разказа си: „Все си казвах, че няма роля за мен, няма за какво да мечтая, няма за какво да съжалявам. И когато Евтим Милошев и Христина ми казаха, че подготвят такъв сериал и специално за мен има роля, много се зарадвах”. 

В сериала са засегнати много теми, които са проблемни в здравната реформа, отбеляза актрисата. „И макар че не даваме решения, дори това е полезно – да се изговарят проблемите”, добави Марта Вачкова. 

Вижте повече във видеото от „Здравей, България” и не пропускайте епизодите на „Откраднат живот” във вторник, сряда и четвъртък от 20.00 ч. по Нова. 

Епизодите на „Откраднат живот” можете да гледате отново само в NovaPlay. Допълнителна информация за сериала ще откриете на официалната Facebook страница, както и в канала във Vbox7.com