Нова порция задкулисни игри и корупционни схеми се разкриват в пети епизод на новия български сериал тази вечер от 20.00 ч. по Нова

Нова порция задкулисни игри корупционни схеми в българското здравеопазване и се разкриват в епизода на новия български сериал „Откраднат живот” тази вечер от 20.00 ч. по Нова. Сестра Мая Цанова ще изпълни заканата си да подаде сигнал в етичната комисия срещу доктор Петър Захариев. Нейната постъпка обаче ще има ефектът на бумеранг, а последствията ще бъдат неочаквани.

Доктор Галя Стилянова също става свидетел на корупционни практики, в които доктор Захариев е замесен, и се изправя пред трудната дилема дали да разкрие видяното, или да го премълчи, за да няма проблеми в кариерата. Доктор Генадиев пък разбира, че се има заговор за неговото отстраняване от поста му в болницата. Кой стои в центъра на съзаклятието и какви са неговите интереси? 

На фона на тези събития в спешното отделение на болница  „Св. Кирил” е приет тежко ранен полицай, който се оказва племенник на сестра Ненева. Фактът, че пациентът е свързан с колега, покачва напрежението  сред медицинския персонал. Калин, Александър и Биляна поемат случая и се заемат с животоспасяващата му операция. Дали обаче ще успеят да го спасят? Гледайте четвърти епизод на новия български сериал „Откраднат живот” – тази вечер от 20.00 ч. по Нова. 

Ако сте пропуснали епизоди на „Откраднат живот”, можете да ги гледате отново само в NovaPlay. Допълнителна информация за сериала ще откриете на официалната Facebook страница, както и в канала във Vbox7.com