Калин предприема крайни решения, за да си върне вниманието на Биляна в епизодите на сериала във вторник, сряда и четвъртък от 20.00 ч. по Нова

Болница „Свети Кирил” ще се превърне в истинско бойно поле в епизодите на новия български сериал „Откраднат живот” тази седмица по Нова. Проф. Генадиев ще бъде принуден да посрещне решението си за съкращения със стачка в болницата. Между пациентите и стачкуващите медици Генадиев ще се сблъска и с неодобрението на своята съпруга, която ще му потърси сметка за оставащата на работа д-р Кръстева. 

Д-р Василев също ще преживее тежки моменти в следващите епизоди на „Откраднат живот”. Той едновременно става по-близък с Калин и по-привързан към Биляна. Зрителите ще видят какво решение е взел Калин, за да си върне вниманието на любимата и как ще реагира Александър. Младият лекар ще има затруднения не само в отношенията си с д-р Захариева – той ще се изправи пред последствията от чужди грешки и ще бъде принуден да търси изход от фатално развилата се ситуация с родилката Мила. 

Същевременно Виолета и Петър Захариеви ще бъдат на крачка от финализиране на сделката за бебето. След като властната Виолета поговори с дъщеря си за отношенията ѝ с Калин и Александър, до нея ще стигне слухът за връзката на Василев с Наталия, което ще я успокои.

Не пропускайте епизодите на сериала във вторник, сряда и четвъртък от 20.00 ч. по Нова. 

Гледайте най-новия епизод на „Откраднат живот” отново само в NovaPlay тук>. 

Допълнителна информация за сериала ще откриете на официалната Facebook страница, както и в канала във Vbox7.com