Зрителите могат да следят дневника на новия български сериал в „На кафе” по Нова

„В сериала „Откраднат живот” много се забавлявам с моята героиня Наталия, а любимата ми нейна черта е откровеността”, заяви пред екипа на „На кафе” актрисата Дария Симеонова. В рубриката на предаването „Дневникът на „Откраднат живот” тя призна, че все още търси и открива характерни черти в героинята си. „И аз я търся, и се чудим с нея къде ще се намерим някъде по средата. По-скоро я откривам все още”, с усмивка обясни актрисата. 

Пред камерата на „На кафе” застана и актьорът Александър Алексиев, който в сериала е д-р Александър Василев. „Чувствам се добре в ролята си, приятно е, вкусно е, забавлявам се”, разказа той, като подчерта, че работи със страхотен екип на снимачната площадка. 

„Наталия умее да преследва целите си, така че няма да пусне лесно Александър”, издаде Дария Симеонова. И двамата актьори обещаха изненадващи обрати в сериала, подробности вижте във видеото.

Не пропускайте епизодите на „Откраднат живот” във вторник, сряда и четвъртък от 20.00 ч. по Нова. Гледайте отново епизодите на сериала отново само в NovaPlay тук>. 

Допълнителна информация за сериала „Откраднат живот” ще откриете на официалната Facebook страница, както и в канала във Vbox7.com