Инцидентът се разигра в центъра на Видин

 

Нов случай на жесток побой на пътя!  Инцидентът се разигра в центъра на Видин. Таксиметров шофьор удари мъж, който му направил забележка, че е спрял неправилно и пречи на движението. Потърпевшият има фрактура на носа, счупване и отток на окото.

 

Стефан изобщо не предполагал, че ще се озове в болница, когато вчера сутринта тръгвал за работа. Тогава на едно от натоварените кръстовища във Видин, внезапно пред него спряло такси, за да остави клиент.

 

„Щяхме да се блъснем и аз му направих забележка, че не се спира тук. Той ми обясни, че не мога аз да му казвам и аз му казах, че ще извикам полиция на тях да обясни”, разказва Стефан Крумов.  

Още по темата

 

Полиция така и не успял да извика. 

 

Той обиколи и ме удари с нещо, паднах и толкова. Изобщо не очаквах, всичко стана за максимум три минути”, разказва Крумов. 

 

Свидетел на случката станал служител от офис на близо.

 

„Веднага реагирах, като видях, че това се случва. Но таксито тръгна почти веднага”, разказва Цветан Рачев. 

 

Колата на побойника била маркирана като такси на местна фирма. Часове по-късно полицията задържа 22-годишния Милен Митков. 

 

От таксиметровата фирма не пожелаха да застанат пред нашата камера, но казаха, че шофьорът на таксито не е бил служител на тяхната фирма.

 

Самият Милен не пожела да застане пред камера и да се защити.

 

На таксиметровия шофьор вече е повдигнато обвинение. Наказанието е до три години лишаване от свобода.