Френската звезда даде специално интервю на Марина Стоименова специално за Нова

Изабел Жофроа или ZAZ - супер звезда без никакво съмнение. Чакаме я в България в средата на юни в Благоевград за фестивала „Франкофоли”.  Певицата разказа за първата си среща с българската публика и любовта си към музиката на журналиста Марина стоименов в специално интервю за Нова.

 „Не вярвах какво виждам, когато за първи път дойдох в България. Това е нещо, което разказвам често, защото е страшно впечатляващо. Никога не бях стъпвала тук, знаех името на тази страна, но не я познавам много добре и никога не бях идвала. Когато пристигнахме, просто виждахме как арената се изпълва. Имаше хиляди хора, които бяха дошли да ни гледат и да слушат точно нас”, разказа ZAZ.

„Забавно е, защото хората обичат историята, че съм започнала на улицата и че са ме открили там. Улицата е била част от живота ми, но това не беше началото, а по-скоро краят – точно преди популярността”, разказа певицата.

Подробности четете на сайта Novanews.bg тук, а цялото интервю на ZAZ с Марина Стоименова гледайте във видеото от „Комбина”.