От 11 юли зрителите ще гледат риалити сериала всеки делничен ден от 22.30 ч.

Предложение за брак ще видят зрителите в риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази седмица. Кой ще бъде мъжът, събрал смелост да попита „Ще се омъжиш ли за мен?”, и ще прозвучи ли заветното „Да”, ще стане ясно в новите епизоди от понеделник до петък от 22.30 ч. по NOVA. 

Преди това обаче доста любовни връзки ще се окажат на кръстопът. Любовта между Рая и Дани се засилва с всеки изминал ден... до момента, в който чаровната хореографка ще бъде изправена пред невъзможен избор – любовта или мечтите са по-важни за нея? 

Можеш ли да повярваш отново в човек, който ти е причинил прекалено много болка в миналото? На този въпрос ще трябва да си отговори Теди. Проблем с баща й ще я изправи рамо до рамо с Марио, който ще бъде единствената й опора в труден за нея момент. Ще намерят ли двамата пътя един към друг, или веднъж предадено, доверието никога не се връща? 

Моменти на изпитания предстоят и за Стела, която ще трябва да се раздели с един от най-близките си хора. Ще успее ли да се справи с раздялата, или самотата ще се окаже по-тежка, отколкото си е представяла? 

Гледайте „София – Ден и Нощ” – от понеделник до петък от 22.30 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay.