Открийте нови хобита, които ще ви вдъхновят – на плажа или у дома

Лятото е идеалният момент за нови хобита, интересни и полезни занимания, с които можем да запълним свободното си време и да научим нови неща. Ако и вие мислите така, то август е идеалният момент това да се случи, мястото е Vbox7.com, а продуцентите 7Talents имат няколко идеи. 

1. Вкусно лято
Диана Попова или просто Диди има много добри кулинарни идеи. През лятото тя предлага няколко уникални, бързи и вкусни рецепти с морски изкушения или пък продукти от кварталния супермаркет. Ако си мечтаете за морски салати с миди или скариди, здравословен домашен сладолед, италианска домашна пица, то можете да се научите да ги приготвяте с Didi’s kitchen във Vbox7.com

2. Минути за нещо красиво
За Natali's Beauty красотата не е само грим. Тя е още здраве, грижа, вдъхновение, усмивка и добро настроение. А лятото е идеално време да се погрижим за себе си. В каналa си във Vbox7.com всяка седмица чаровната Наталия разкрива какви са тънкостите в нанасянето на грима, каква грижа да полагаме за здравето на кожата и още по темите за модата и забавленията.

3. Дръж ми пуканките
Има куп кино заглавия, които ви чакат в дългите и прохладни летни вечери. Можете да ги гледате със семейството или с приятели, а освен това можете да научите много интересни факти за филмите –  с Андреа и нейния канал във Vbox7.com „Дръж ми пуканките”. Топ 10 на хитовите ленти, тайните на Game of Тhrones и любопитни факти за актьорите и актуалните кино заглавия вече ви очакват там.

4. 3, 2, 1…Екшън
Време е за ново хоби – трябва да опитате от видео уроците по бокс за шампиони. Най-титулуваната професионална българска боксьорка Галина Иванова вече има собствен видеовлог Box Class във Vbox7.com, където споделя видеоуроци за всички, които се интересуват от бокс и искат да усвоят неговите тънкости. 

5. Развихри се
Всеки дом може да се превърне в истински оазис през лятото, а старите дрехи и бижутата да се трансформират в нещо ново, благодарение на идеите на Вихра и нейния канал в най-големия сайт за видеосподеляне у нас „РазВихрено”. Познаваме я от „На кафе” по NOVA, a тя предлага идеи за изработка на красиви бижута, аксесоари, лятна декорация, които можете да правите бързо и лесно – дори на плажа. 

7Talents, първата българска компания, управляваща мрежа от потребителски канали, готви 20 нови иновативни и мащабни уеб продукции до края на 2016. Още интересно авторско съдържание ви очаква във Vbox7.com