Гледайте риалити сериала тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Суматоха обхваща приятелите в квартирата на „София – Ден и  Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по NOVA Лили очаква специални гости - нейните стари приятели Спас и Ивелина, които тя иска да ги покани за кумове на сватбата ѝ с Боби. Тъй като много държи на тяхното мнение, а двамата са доста консервативни, Лили иска всичко в къщата да е изрядно. Проблемът е, че тя не иска да разтреби само квартирата, но и да промени нейните обитатели. Дали това няма да доведе до конфликт? И каква ще бъде реакцията на Боби?

Междувременно Бранко посреща в хижата инспекторка, която трябва да одобри неговите проекти за развитие на местността. Дамата намеква, че това разрешително има своята цена, а Бранко решава, че може да спести, ако използва Марио, чиито чар омайва държавната служителка. Как ли ще реагира барманът на плана на своя съдружник?

Гледайте риалити сериала тази вечер от 22.30 ч. по NOVA. 

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на „София – Ден и Нощ” тук

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София – Ден и Нощ” можете да гледате и в NОVA PLAY.