Гледайте риалити сериала тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Холивудска кариера е следващият връх, който Коко ще се опита да превземе в епизодите на риалити сериала „София – Ден и Нощ” тази седмица по NOVA. Най-забавният съквартирант ще докаже, че има актьорски заложби и от рано ще започне с подготовката за първия си Оскар. 

И щурите идеи на Коко обаче няма да могат да разсеят мрачното настроение на Дани след заминаването на Рая в Лондон. Той все още не може да превъзмогне мисълта, че е загубил жената, която винаги е обичал. Дани ще опита всичко, за да говори отново с Рая, но дали тя ще се вслуша в молбите му?

Междувременно ужасът на булимията ще надвисне над някой от героите, за да напомни, че истинските приятели се доказват най-много именно в трудните моменти.

Гледайте епизода на „София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.30 ч. по NOVA. 

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на „София – Ден и Нощ” тук

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София – Ден и Нощ” можете да гледате и в NОVA PLAY.