Ясно е кои са първите момичета и момчета, които ще бъдат част от уеб риалитито за необвързани във Vbox7.com

По темата

От 22 август ще видим едно от най-колоритните телевизионни лица – репортерa на „Часът на Милен Цветков” Дани Петканов, в ново амплоа – водещ на уеб риалитито за необвързани във Vbox7.com Summer Flirt. Освен че приема предизвикателството да бъде „flirt master-ът” в най-горещия онлайн проект това лято, той споделя и подробности, придружени от ексклузивни кадри от първия подобен проект у нас: 

1. Участниците в Summer Flirt не знаят къде ще попаднат и с кого ще съжителстват. Те ще играят различни горещи игри, ще флиртуват помежду си и ще се борят за половинката си.   

2. Обитателите на вилата на Summer Flirt са общо деветима, като още в самото начало ще се оформят четири двойки, а един ще остане сам…

3. Епизодите във Vbox7.com всеки понеделник, сряда и петък ще бъдат тематични, парти и състезателни, а правилата са лесни – останеш ли сам, отиваш си вкъщи!  

Първите четири момичета и момчета от общо девет приеха предизвикателството да открият своята половинка в най-горещото уеб шоу това лято. 22-годишната Габи от Сливница се занимава с мода. Тя е готова на всякакви приключения. Обича да се смее и е царицата на купона. 20-годишната Милена от София е студентка и се надява да срещне правилния човек във вилата на Summer Flirt. Външният вид за нея не е толкова важен – един мъж може да я спечели с амбиция и ум. 

Светльо влиза във вилата на Summer Flirt, за да се забавлява. Той е на 22 години от София и се занимава с недвижими имоти. Мечтата на 24-годишния Иво от Русе е да създаде спортна школа за деца. Обича да флиртува и се влюбва лесно, точно затова той е избрал да участва в първото уеб риалити за необвързани у нас.

Summer Flirt е най-мащабният проект до този момент за 7Talents и първата по рода си обща продукция от създателите на едни от най-успешните уеб и телевизионни формати – „Не така, брат” и „София – Ден и Нощ”.  Епизодите ще се излъчват всеки понеделник, сряда и петък във Vbox7.com. Във всеки един от дните до старта на Summer Flirt ще научаваме по един от следващите участници риалитито – във Vbox7.com и Facebook
 
Summer Flirt – във Vbox7.com от 22 август