Не пропускайте риалити сериала тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Дани отново е на ръба на силите си и не успява да озапти емоциите си в „София – Ден и Нощ”. В епизода тази вечер подготовката на първата му изложба постоянно напомня на фотографа, че любимата му Рая не е до него, което отново става причина да излее бушуващите в него страсти върху другите. Дали обаче този път приятелите ще му простят? И ще успее ли най-накрая Дани да преодолее любовното си разочарование?

Страсти бушуват и в хостела, където София се опитва да потуши обзелата я ревност и подозренията, че между Димо и Ева има нещо. Младата музикантка обаче не допринася с действията си за успокоението на темпераментната брюнетка и дори засилва съмненията ѝ, като кани Димо на пикник. Дали Димо ще приеме нейната покана?

Не пропускайте риалити сериала тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на „София – Ден и Нощ” тук

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София – Ден и Нощ” можете да гледате и в NОVA PLAY.