Гледайте комедията „Вихърът на танца” от 14.30 ч. и „Кралят на Скорпионите 4: В търсене на власт” от 16.50 ч. днес по NOVA

Истински бунтове с много емоции, танци, приключения и битки очакват зрителите в следобедните филми днес по NOVA.

От 14.30 ч. Денис Куейд ще предизвика недоволството на тийнейджърите в малко американско градче, като забрани дискотеките и младежките купони в комедията „Вихърът на танца”. Филмът на режисьора Крейг Бюъм е зареден с много настроение, смайващи танцови изпълнения и наелектризираща музика, които гарантират забавление за зрители в неделния следобед.

Лентата  „Вихърът на танца”  описва вечната борба между невинното удоволствие и строгия морал, когато градското момче Рен Маккормък (Кени Уормалд) се озовава в консервативно градче в Средния Запад. Тук танците, а следователно и всяко младежко забавление, са забранени от местния пастор Шон Мур (Денис Куейд). Но Рен, заедно с най-добрия си приятел Уилърд (Крис Пен) и пасторската дъщеря (Лори Сингъл), ще се разбунтува срещу забраните. Дали техният бунт ще успее?

Бунт ще вдигне и Виктор Уебстър в  приключенския екшън „Кралят на Скорпионите 4: В търсене на власт” днес 16.50 ч. по NOVA. В продължението на култовата сага Уебстър влиза в ролята на легендарния герой Матеяс, който е обвинен, че носи вина за гибелта на краля на Норвания. Матеяс и съюзниците му са единствената пречка пред злия наследник на трона, но трябва да се изправят пред цяла армия от митични воини, за да осуетят плановете на злото…

Гледайте комедията „Вихърът на танца” от 14.30 ч. и „Кралят на Скорпионите 4: В търсене на власт” от 16.50 ч. днес по NOVA.