Гледайте риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Леонардо ди Каприо – но не актьорът, а симпатично малко прасенце, ще бъде новият домашен любимец в квартирата на риалити сериала "София – Ден и Нощ" по NOVA. Главен заподозрян за появата на малкия Лео ще бъде Коко, за когото прасенцето се превръща в истински талисман. Дали заради талисмана или пък не, Коко получава предложения за роли, а неподозираните успехи идват един след друг, придружени от куп бъркотии и небивали ситуации.

Късметът обаче със сигурност не е на страната на Галя. Неочаквани удари предстоят за нея в епизодите тази седмица, от понеделник до петък, от 22.00 ч. по NOVA. Галя ще се изправи пред истини, които изцяло ще преобърнат живота й. 

Болката от предателството продължава да измъчва и Теодора. В опитите си да забрави Марио, тя неусетно ще се превърне в самия него и ще нарани друг човек. Красивото момиче обаче все още не знае, че съдбата съвсем скоро ще я срещне с мъж, който ще се опита да върне вярата й в любовта. Дали ще успее?

Гледайте "София – Ден и Нощ" – от понеделник до петък от 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София – Ден и Нощ” можете да гледате и в NОVA PLAY.