Не пропускайте VIP Brother 2016 от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA

По темата

Вторият лайв  на VIP Brother  2016 още веднъж потвърди намерението на Големият брат да поднесе на зрителите комедията е с неочакван край за своя юбилеен сезон. Предаването премина под знака на тайни мисии, вътрешни заговори и много смях. Играта наистина загрубява, но Жана Бегрендорф приема тежката мисия, която Big Brother ѝ възложи по желание на зрителите, със завиден хъс и готовност да осигури луксозен бюджет на групата. Това, което тя не знае обаче е, че останалите участници във VIP Brother  също имат мисия - да саботират нейните ходове.

Големият брат поиска от Жана като Таен бос на Къщата да номинира двама от Съквартирантите си. Във втория лайв на риалити шоуто зрителите видяха как тя направи първия си избор – Георги Софкин. Съгласно инструкциите на Big Brother певицата трябваше да залее Съквартиранта, когото иска да номинира, с чаша шампанско. Жана се справи блестящо с първата си мисия, но не толкова лесна се оказа обаче втората ѝ номинация. На живо пред очите на зрителите Жана трябваше да номинира втори Съквартирант чрез целувка по устните. Саботьорите обаче получиха други инструкции от Големия брат – в никакъв случай да не допускат да бъдат целунати. Как ще завърши поредната задача от тайната мисия на певицата, ще разберем във VIP Brother утре вечер от 20.00 ч. по NOVA.

VIP Brother за пореден път доказа, че е шоу, което често ражда бисери, превръщащи се в градски фолклор. Именно такъв бисер разсмя до сълзи зрителите на шоуто тази вечер. Певицата Рени изрази възхищението си от Вальо Михов, който според нея е носител на Нобелова награда – "най-високото отличие в България”. Напълно в стила на Big Brother, той се пошегува и пожела на певицата един ден и тя да се окичи с престижното отличие.

И тази година VIP Brother ще има своите седмични коментатори, които, заедно с Ники Кънчев, ще показват на зрителите най-интересното от Къщата и ще го анализират по характерния за тях начин. Жени Калканджиева и Евгени Минчев остават любимият тандем на зрителите, а към тях се присъединяват чаровната Гери Турийска и младият писател Димитър Калбуров.

Не пропускайте VIP Brother 2016 – от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA. 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg