Гледайте VIP Brother от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA

Партито, което Миглена Ангелова спечели за Съквартирантите във VIP Brother, след като завърши мисия до край „Целувката на Юда”, доведе до сериозни размествания в Къщата. Купонът беше наистина епичен и Съквартирантите се забавляваха като за последно. Освен забавление обаче партито се превърна и в повод наяве да излязат доста нови и различни чувства, които обещават да променят отношенията между обитателите на Къщата.

Търпимостта на Ути Бъчаров към Софкин започва да се изчерпва и само един въпрос се превърна в причина веселият готвач да избухне срещу Георги. Купонът роди и други отношения, много по-любопитни от тези между Ути и Софкин, а именно наченките на романтични трепети между Борислав Комсийски и Надя Иванова. За Съквартирантите е очевидно, че бизнесменът се заглежда по красавицата, но тази вечер за първи път той си позволи да демонстрира симпатиите си към нея. По-късно Борислав призна пред Big Brother, че в Къщата има жена, която предизвиква интереса му по специален начин, но не пожела да сподели името ѝ. 

Съквартирантите се впуснаха и поредната мисия, възложена им от Големия брат, под кодовото име „Ръка за ръка”. Те бяха разделени на два отбора с капитани Лили Вучкова и Лара Залтарева, след което бяха облечени в огромни дунапренени костюми с формата на ръка. Целта на двата отбора беше да посочат възможно най-много верни отговори на зададените им въпроси, като се хвърлят върху цифри, поставени на земята. Отборът на кака Лили победи в оспорваното състезание, а Big Brother обеща нечувани санкции на победения отбор.

Тайната мисия на Тайния бос в Къщата продължава да тече с пълна сила и тази вечер Големият брат възложи на певицата поредната задача. Тя трябваше да направи втората си номинация, а оповестяването на номинирания  да стане, като събере цялото бельо на жертвата си и го изхвърли на покрива на Къщата. По този начин Явор Бахаров се оказа вторият номиниран Съквартирант. 

Краят на мисията на Тайния бос ще проследим още утре в 20.00 часа по NOVA, когато в живо предаване Big Brother ще съобщи на Жана Бергендорф цялата истина.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg