Не пропускайте VIP Brother от 20.00 ч. на живо по NOVA

Изненадващият край на мисия "Таен бос" предстои във VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. на живо по NOVA. Певицата Жана Бергендорф си мисли, че властва в Къщата и дори не подозира, че Съквартирантите са наясно с всяка нейна стъпка. Големият брат ще съобщи на Жана истината за тайната й мисия, а зрителите ще проследят нейните реакции.

По темата

Заради манията по опазване на личното си пространство, някои от Съквартирантите ще провокират Big Brother да тества егото им за пореден път. Той ще предостави на всеки по един огромен балон, който трябва да носи със себе си постоянно и олицетворява личното му пространство. Всеки, който загуби личното си пространство по някакъв начин, ще бъде лишен от целия си багаж за неопределено време. Това, което Съквартирантите не знаят, е, че Тайният бос на Къщата има задача да спука 5 от балоните им, като единият задължително е на човека, който иска да номинира за изгонване. 

Георги Софкин се превърна в първия номиниран Съквартирант, а отношението на останалите към него само за няколко дни се промени многократно. Коментаторите в студиото на Ники Кънчев ще анализират проблема, а зрителите ще видят как групата започва да показва все по-голяма непоносимост към Софкин. 

Не пропускайте VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. на живо по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg