Феновете имат възможността да станат част от предаването на 12 октомври

Любо Киров ще бъде първата гост-звезда, която ще се включи в най-новото забавно музикално шоу на NOVA - “Пееш или лъжеш”. Той първи ще получи специална мисия – да определи кой “пее” и кой “лъже” на сцената, а на финала да направи дует с победителя.

Новият за България формат ще събере на една сцена любими български звезди, хора с истински музикален талант и отлични имитатори, които могат да заблудят всеки. „Най-важното за успеха на участниците в шоуто “Пееш или лъжеш” е да си убедителен, а забавлението и доброто настроение са сигурни.”, обещават от екипа на предаването.

Пред Любо ще се изправят осем участници, някои от които могат да пеят, а други не притежават и капка от този талант, но пък имат страхотно сценично поведение, с което ще се опитат да го заблудят. Звездата ще трябва да направи своята преценка за вокалните възможности на кандидатите единствено на базата на това, което вижда - поведение и външен вид, и то в рамките на няколко секунди.

Всеки от общо петте кръга поетапно ще елиминира участници, като едва след напускането си всеки от тях ще разкрива дали може да пее или не, излизайки на сцената с истинско изпълнение. В края на шоуто ще остане само един участник, който независимо от своя талант, ще трябва да направи дует с Любо. В избора ще се включат и други популярни личности в ролята на съветници, които макар да имат огромното желание да помогнат в оценката на участниците неволно могат да наклонят везната в неправилна посока със своето “за” или “против”.

“Вече гледах чужди предавания на формата и са адски смешни. Това е едно шоу забавление, в което целта не е да намерим истински таланти, а да накараме хората в залата и тези пред телевизорите да се усмихнат и забавляват. Каня тези, които искат да ми помогнат в избора, да се включат в предаването, защото усещам, че ще имам нужда от помощ“, споделя Любо Киров.

Всички фенове, които желаят да видят на живо предаването на 12 октомври и да подкрепят Любо в трудното му решение кого да избере за свой дуетен партньор, могат да си запазят място за шоуто, като се обадят на телефон: 0885613363.

Кои ще са другите звезди в “Пееш или лъжеш” и кои ще са техните съветници? Как ще се справи Любо в новата си роля и ще успее ли да разграничи истинските музикални таланти от талантливите имитатори? Отговорите на тези въпроси ще разберем съвсем скоро с най-новия забавно музикален формат “Пееш или лъжеш” в ефира на NOVA.