Отговорите - в ново изследване, проведено в Лондон

Изследване, проведено в Лондон, разкри че яденето на пица води до загуба на излишни килограми. Не, това не е шега. Важното е да знаете кога и как да консумирате най-обичаната храна - пицата.

В реалността диетите са кошмар, а лишението от любими ястия, води до депресии. Октомври е месецът за пицата, в който спокойно може да си позволите поне веднъж седмично да хапнете по няколко парчета, съобщават от foodpanda, цитирани от БГНЕС.

По темата

Изследването показва, че ако веднъж седмично ядете пица, вие няма да напълнеете, а и ще се чувствате много по-мотивирани и щастливи. Неделя е най-подходящият ден за това, защото тогава тялото ни се подготвя за новата работна седмица.

В резултатите от изследването пише, че е ако хапват пица два пъти в седмицата до 13:00 часа, това няма да повлияе на вашите килограми, а напротив, ще стимулира организма ви да започне да гори калории, стига да не преяждате с вредни храни, през останалото време на деня.

Добре е да имате предвид, че най- здравословната пица е тази която съдържа качествено брашно и пресни продукти - домати, моцарела, пресен босилек и зехтин.

Тези, които съдържат лютиви подправки, също са подходящи за хора, които искат да бъдат здрави и с добра визия. Лютото е един от най- добрите вкусове в борбата с килограмите.