Ани Салич и Ники Дойнов се срещат с хората в страната

По-малко от две седмици преди президентските избори Новините на NOVA тръгват на нова обиколка из страната. В следващите пет дни най-опитната екранна новинарска двойка в българския телевизионен ефир Ани Салич и Николай Дойнов ще бъде на живо в централните новини от пет различни точки в България.

По темата

Водещите на Новините на NOVA ще излязат от студиото, за да се срещнат с хората, да застанат лице в лице с проблемите, да отразят обективно и достоверно какви са възможностите за избор пред българите. Тази година екипът на Ани и Ники е избрал да представи от първо лице настроенията на предизборна България, като посети родните места на част от претендентите за "Дондуков" 2.

В понеделник, 24 октомври, обиколката на Новините на NOVA започва от Плевен и село Драгана. Втората спирка е Русе, следват София, Димитровград и Хасково, а в петък финалът на обиколката ще е на българо-турската граница - в село Крайново и Малко Търново. 

Междувременно, на уебсайта на NOVA зрителите могат да изпращат сигнали за нередности, да споделят своите впечатления от срещите си с кандидатите за президент, да коментират всичко, свързано с предстоящите президентски избори и референдума. Екипът на “Разследване” очаква зрителски сигнали и видео материали за изборни нарушения, а рубриката "Снимай президента!" е отворена за коментари и снимки от срещите с кандидат президентите по време на предизборните им кампании.   

В един от най-важните за страната моменти Новините на NOVA отново са близо до българите, за да отразяват динамиката на събитията и да предават настроенията на зрителите. Лицата и репортерите на NOVA със своя дългогодишен професионален опит в отразяването на ключови събития поставят на фокус значимите за обществото теми, търсят точните отговори и възможните решения. Новините на NOVA: “Довери се на опита”.