Сосиете Женерал Експресбанк подготви специално предложение за потребителите

С наближаване на празниците коледният дух е все по-осезаем. Цветна украса и игриви светлини красят улиците. За да направи последния месец от годината запомнящ се и пълен с приятни емоции, Сосиете Женерал Експресбанк подготви специално предложение за потребителите.

До 31 декември 2016 г. клиентите на банката могат да се възползват от промоционалните условия на потребителски кредит Експресо. Размерът на изтеглената сума може да бъде от 500 до 7000 лева със срок за погасяване от 1 до 5 години. Фиксираният лихвен процент за целия период дава сигурност, тъй като предотвратява неочаквано повишение на общата дължима сума. Това позволява на клиентите да планират и разпределят бюджета си по най-удобния за тях начин, без това да утежнява финансовото им състояние.

„Коледното ни предложение идва в точния момент и може да се превърне в търсеното решение за празничното пазаруване. Процесът на одобрение е  бърз и не е необходимо потребителите да отлагат осъществяването на своите планове. Тази Коледа всеки може да осъществи плановете си и да си позволи подарък. Благодарение на индивидуално съобразените месечни вноски и фиксирания лихвен процент клиентите ще могат да посрещнат Коледа с необходимия комфорт и празнично настроение“, сподели Радослав Велков, ръководител на отдел „Индивидуални клиенти“ в СЖЕБ.

Финансирането от Сосиете Женерал Експресбанк може да изпълни празниците с незабравими мигове и трогателни жестове на внимание към близките хора. Защото животът се случва сега, не следващия месец или година. Потребителският кредит Експресо позволява именно това – навременно изпълнение на планове и проекти. За една по-добра Коледа.

Пълните условия за коледното предложение Експресо за месец декември от Сосиете Женерал Експресбанк можете да прочетете на www.sgeb.bg.

*Платена публикация