Не пропускайте риалити сериала тази вечер от 22.00 ч.

В риалити сериала "София – Ден и Нощ" леля Мария прави опит да се сдобри с Митко и го кани да отиде на пазар с нея за празника си. В епизода тази вечер той отклонява поканата, защото е зает. Стефания предлага услугите си и леля Мария приема, но с неохота. Пазаруването се превръща в кошмар за двете жени и след няколко скандала леля Мария заявява на Стефания, че я смята за лека жена, че се срамува от нея и не желае тя да присъства на рождения й ден. 

Междувременно Марго пристига в София и се среща с Дани, за да разбере какво е състоянието на Стела. Тя опитва да изведе Стела на разходка, но плановете й са осуетени от пастора, който забранява на Стела да излиза с приятелката си. 

Боби посещава дъщеря си в квартирата й, за да я убеди да размисли за кандидат-студентските изпити, но тя отказва. Цвети става свидетел на разговора и притеснена за приятелката си, разказва на Асен каква е ситуацията. Той се среща със Симона и е подготвя изненада за нея, свързана с кандидатстването, на която тя не може да откаже и обещава да се яви на изпита.

Гледайте "София – Ден и Нощ" тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NОVA PLAY.