В четвъртък той ще представи пред българска публика своята техника за "говорене" с четириноги

"Аз български не разбирам, но едно българско куче ще ме разбере прекрасно, когато му "говоря". Езикът е един и същ навсякъде по света и това ми позволява при едно шоу на живо да направя нещата прости и весели". Това заяви пред NOVA "Говорещият с кучета" Сизър Милан, минути след като пристигна в София.

СНИМКИ НА СИЗЪР МИЛАН ВИЖТЕ ТУК

По темата

Този четвъртък в зала "Арена Армеец" Милан ще демонстрира пред българска публика своята уникална техника за създаване на спокойна връзка между стопани и кучета и справяне с проблемни четириноги. Демонстрациите ще бъдат с български кучета, предварително подбрани за спектакъла у нас.

Кой е Сизър Милан? 

Сизър Милан е роден през 1969 година в мексиканския град Кулиакан. Израства сред животните във фермата на дядо си и още като малък показва умения да успокоява животните.

През 1990 година, когато е само на 21 години, без да знае и една дума на английски език, той преминава нелегално границата на Мексико със САЩ и отива в Сан Диего, Калифорния.

Без пари и работа, той започва да живее на улицата. Когато започва да подстригва кучета за пари, Сизър бързо си създава име на човек, който лесно успява да успокои дори и най-агресивните кучета.

В търсене на по-добър живот, само с няколко долара в джоба, Сизър се отправя към Лос Анджелис, където започва да мие коли. Когато успява да спести достатъчно пари, той отваря първия си център за психологическа помощ за кучета, който съществува и днес, но вече се разпростира на 174 декара и предлага и много други услуги.

Един от хората, изиграли много важна роля в живота на Сизър, е съпругата на Уил Смит – Джейда Пинкет-Смит. Тя му намира човек, който в продължение на една година му помага в уроците по английски език.

На телевизионните зрители Сизър Милан е известен основно с предаванията си по „National Geographic” и „Nat Geo WILD”, а на най-малките – с шоуто си по детския канал „Nickelodeon”.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.