Пожарникарят Камерън Хил е един от първите, отзовали се на местопрестъплението

Млада жена, намушкана 32 пъти от партньора си, намери любовта в лицето на парамедика, който спаси живота ѝ, съобщи списание "People". 

По темата

В един съдбовен августовски ден преди пет години спешните служби получават сигнал за 20-годишно момиче, което лежи полумъртво на улицата. Мелиса Дом от Флорида е жестоко нарязана с нож през лицето, врата и ръцете, и е оставена да умре пред дома си. Извършителят е нейната ученическа любов Робърт Лий Бъртън. 

ВИЖТЕ НЕЙНИ СНИМКИ ПРЕДИ И СЛЕД АТАКАТА

Един от първите спасители на местопрестъплението е пожарникарят Камерън Хил. Той помага Мелиса да бъде преместена от линейката в спасителния хеликоптер.

Младата жена преживява и удар, който оставя част от лицето й парализирано. В онази нощ тя е на границата между живота и смъртта. 

„Почувствах, че ще я видя отново”, спомня си Камерън, който е на 42 години. Десет месеца по-късно това съдбовно предчувствие се изпълнява. Двамата се срещат на официален обяд в нейна чест… и така и не се разделят.

„Нейната сила беше невероятна. Това беше първото нещо, в което се влюбих”, рзказва Камерън пред "People".

Това е началото на една красива любов, а развръзката X идва по време на бейзболен мач. Пред очите на публиката Камерън подава на Мелиса топка с надпис „Ще се омъжиш ли за мен?”. 

Отговорът е повече от ясен, а щастливата двойка сключи брак преди няколко седмици.

Днес насилникът на Мелиса е осъден на доживотен затвор без право на обжалване. А неговата жертва се превърна в победител и е активист за правата на жените, пострадали от домашно насилие.  

Редактор: Гергана Тенева

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.