Не пропускайте най-щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Щастливката Донка Узунова от град Стралджа първа премина по пътеката в играта “На крачка от късмета” и се сдоби със страхотния нов Citroen Elysee в шоуто на Национална лотария на 29 април.

“Знаех си, че ще спечеля”, каза развълнуваната участничка, която в началото на играта тя сподели, че има нужда от нов автомобил. В момента Донка е по майчинство. В студиото я придружаваше нейният съпруг. Билетът, който и резервира място в предаването, е “Лото +“.

Играта “Сейфове” на Национална лотария  увеличи спестяванията на Петя Сливарова от град Куклен с разкошната сума от 30 000 лева. Билетът, който й осигури участие в шоуто тази събота, е “Златната 7”. Нейната опонентка Ива Григорова от град Монтана си запази място в предаването благодарение на играта “Лото 6 от 47“ и напусна студиото на шоуто с 1000 лева.

С чудесната печалба Петя ще си купи кола, ще направи ремонт и ще отиде на екскурзия. Петя е на 54 години. Работи като началник пощенска станция. В студиото късметлийката  беше със съпруга си Георги и семейни приятели.

Павлина Братованова от село Ново село получи възможност да си тръгне като милионерка със страхотните 2 400 000 лева от играта “МЕГА ДЖАКПОТ“. Финалистката се похвали с няколко печалби от Национална лотария в семейството. Първата, която ѝ е оставила незабравими спомени, е екскурзия в Монте Карло. Страхотната почивка е спечелил съпругът ѝ Илко Братованов. Малко по-късно Илко е избран да участва в предаването и тогава успява да спечели комфорния Citroen Elysee от играта “На крачка от късмета”.

Този път късметът в семейството се усмихва на Павлина. С „Колелото на късмета“ тя определи, че ще играе за мегаджакпот от 1 000 000 лева. Щастливката даде три верни предположения и си спечели 20 000 лева. След това обаче Павлина направи грешка. Участничката рискува, увеличи печалбата си с още 5000 лева и се отказа. 

Не пропускайте Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.