Не пропускайте всички събития по приемането на властта директно в ефира на NOVA

Извънредното предаване "Кабинетът Борисов 3" утре в ефира на NOVA ще излъчи на живо всички събития по представянето и гласуването в парламента на състава на новото правителство.

Този четвъртък точно в 9.00 ч. бившият бъдещ премиер Бойко Борисов ще представи на президента Румен Радев имената и ресорите на новите министри, което зрителите могат да проследят в рамките на сутрешния блок "Здравей, България".

В 10.30 ч. започва извънредното предаване "Кабинетът Борисов 3" с водещи Ани Цолова и Виктор Николаев, което ще проследи обсъждането и гласуването на състава на правителството от депутатите в 44-то Народно събрание. Церемонията завършва с официалната клетва на новия кабинет.

Екипът на предаването ще представи цялата информация за лицата в кабинета "Борисов 3", за да могат зрителите да се запознаят кои са най-новите министри, както и какво означават изненадващите промени в състава на бъдещото правителство. Очаквайте много преки включвания на политическите репортери на NOVA с актуални подробности, а в студиото опитни анализатори, както и бивши министри от предишните правителства на Бойко Борисов ще анализират какво ще се промени в управлението на страната.

В извънредна емисия в 13.00 ч. зрителите могат да проследят също церемонията по приемането на властта на новото правителство от служебния кабинет.

Не пропускайте представянето и клетвата на кабинета "Борисов 3" – на живо в четвъртък, 4 май, в ефира на NOVA.