Не пропускайте най-щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

В надпреварата за чисто новия автомобил Citroen Elysee в играта “На крачка от късмета” на Гергьовден премериха сили Десислава Петрова от София, Галинка Младенова от село Орешец и Димитрина Станева от Сопот. Късметът споходи щастливката Десислава Петрова и тя ще паркира пред дома си комфортния автомобил от шоуто Национална лотария. 31-годишната Десислава работи като маникюристка. Билетът, който я изпрати в студиото, е “Кеш х 50“.

“Бях почти сигурна, че ще участвам в тази игра и че ще си тръгна с колата“, каза късметлийката, когато се настани в чисто новия си автомобил.

В играта “Сейфове“ на Гергьовден един срещу друг застанаха Христо Томов от София и Станислава Резакиева от град Варна. Те имаха възможност да се борят за максимална печалба от 84 000 лева благодарение на билет “Карибско съкровище“, който е късметлийски за Христо и играта “ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“, довела в шоуто Станислава.

Христо успя да си спечели 2500 лева от щедрите сейфове, докато Станислава попадна на “Х“ и водещият Захари Бахаров я изпрати с утешителна печалба от 1000 лева. Христо е на 67 години. Отскоро е пенсионер, а преди това е работил във външно министерство.

Шанс да играе за “МЕГА ДЖАКПОТ“, достигащ 2 МИЛИОНА и 400 хиляди лева, навръх Гергьовден, имаше 66-годишната Евелина Първанова от град Велико Търново. страхотните 50 000 лева, а опонентите ѝ Петър Балтов от Кърджали, Силвия Линкова от Русе, Христина Сърмова от Шумен и Цветко Петков от Враца си тръгнаха със суми от 1000 лева, ваучер за 100 лева за онлайн игрите на Национална лотария и билет “3 000 000 JACKPOT”. Късметлийката участва в шоуто благодарение на билет “Карибско съкровище“. Евелина е физик. Тя сподели, че семейството ѝ обича да пътува и ще използват печалбата за пътуване до Норвегия и Дания.

Не пропускайте да видите кои са късметлиите в Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.