Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Крупни печалби ще харчат поредните големи късметлии в Национална лотария. В шоуто на 24 юни по NOVA щастливците грабнаха чекове за страхотни суми от щедрите билети и Лото игри. Водещите Захари Бахаров и Рая Пакова раздадоха печалби за фантастичните 1 180 601 лева.
Късметлийката  Галя Тянкова от град Карнобат откри цели 14 думи в билет “Кеш кръстословици“ и забогатя със страхотната сума от 250 000 лева. Билет “Златните пирамиди за милиони“ пък позлати с печалба от 200 000 лева щастливеца Данаил Данаилов от град Нови пазар.    

Чекове за страхотни печалби от 100 000 лева получиха Ана Младенова от град  Монтана от билет “Лото + 2017“ и Ангел Трайков от град Пловдив от билет “Американско бинго 2“. По 100 000 лева грабнаха и късметлийките Елица Димитрова от град Добрич, и Татяна Гошева от град Бургас от билет “Златните пирамиди за милиони“.

С по 50 000 лева забогатяха Христо Жечев от град Търговище    от билет “Ново Бинго“ и Жулиян Динев от град  Ямбол от билет “Американско бинго 2“.

Станимира Благоева от село Елин Пелин и Петя Петрова от град  Шумен откриха по 12 думи в билет  “Кеш кръстословици 2“ и грабнаха по 10 000 лева.  С чекове за печалби от 10 000 лева се сдобиха Ремзи Илязов от град Варна от играта Лото 5/35 „Златната топка“, Невенка Тотова от град Златица от билет “Китайски дракон“, Иво Кръстев от село Горни Богров от “Златните пирамиди за милиони“ и Добромир Дойчев от град Ловеч от “Супер Лото + 2017“.

Поредните щастливци познаха петици в играта “Лото 6 от 47“ и си спечелиха разкошни печалби от 5000 лева. Късметлиите са Ивелина Лефтерова от град Варна, Боряна Костова от град Елин Пелин, Иван Канджев от град Плевен и Шефки Якубов от град  Каварна. По 5000 лева грабнаха Петранка Иванова от село Мокрище и Мария Матеева от град Елин Пелин от билет “Кеш Кръстословици 2“. Билет “Китайски дракон“ донесе печалби от 5000 лева на Захари Захариев от град Лом и Мария Кръстева от село Житница.

По 5000 лева ще харчат и Софка Каменова от град Варна от билет “Кеш Кръстословици“, Галя Веселинова от град Бяла Слатина от билет “Златната 7“, Галина Героева от град Разград от билет “Двойни печалби“, Тодора Цонева от град Силистра от билет “Американско бинго 2“, и Истилиян Рашев от град  София от билет “Лото 6 от 47“.

Вие може да сте следващият късметлия в Национална лотария. Не пропускайте да видите кои са късметлиите в щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.