София ще предприеме нова коварна стъпка, за да разруши имиджа на Бела

В най-новия епизод на уеб сериала "Следвай ме" дуелът между двете воюващи  съученички София и Бела излиза извън границите на Vbox7.com. Влогърката София решава да нанесе поредния си удар върху Бела и обявява в медийното пространство, че е станала жертва на училищен тормоз от страна на своята съученичка. Всички доказателства в нейна полза обаче са заличени – София й е изтрила видео клиповете си срещу Бела. Какво училищно наказание ще понесе невинната Бела и докъде ще я отведе то, разберете в най-новия епизод на "Следвай ме"

В епизода предстои и неприятен сблъсък между Бела и нейната съквартирантка, която я заплашва, че ще трябва да си търси нова квартира в скоро време, след като разбира, че Бела е замесена в училищната разправия със София. За капак Бела все още се опитва да се сдобри с най-добрите си приятели Петьо и Петя, които София успява да настрои срещу Бела.

Дали Бела ще успее да се измъкне невредима от лъжите на София? Как ще се справи със своята съквартирантка и дали Петьо и Петя ще й повярват отново? Отговорите ще разберем в най-новия епизод на уеб сериала "Следвай ме" първо във Vbox7.com.

Следете уеб поредицата всеки понеделник и четвъртък от 16:00 часа във Vbox7.comОще новини за новия уеб тийн сериал може да намерите в Instagram и Facebook страницата на поредицата.