Стоян отново попада в безумна ситуация – чуди се как да вземе изпит без да го скъсат

Студентският живот на култовия съквартирант Стоян от "Апартамент 404" е на път да приключи. Нелепа среща между него и един от професорите в университета ще създаде сериозно главоболие на младото момче. След като се сблъсква в неподходяща ситуация с професор Стаматов - един от преподавателите, който къса всички студенти, Стоян е убеден, че тригодишното следване за него ще потъне дълбоко в небитието. Какво ще направи Стоян, за да се спаси от тази участ? Разберете в новия епизод на "Апартамент 404".

Съквартирантите от студентската уеб комедия отново ще се обединят, за да намерят изход от нелепия развой на събитията и за да помогнат на Стоян. Както винаги съветите, които той получава от приятелите си, са изключително разнообразни – като например да се яви на изпит при професора дегизиран, за да не може да го познае.

Дали Антон ще успее да вземе своя изпит при професор Стаматов и дали този път съветите на съквартирантите му ще се окажат наистина добри? Разберете от най-новия епизод на сериала първо във Vbox7.com.

Днес от 18:00 часа двама от любимите герои от "Апартамент 404", Ванеса Георгиева (Ванеса) и Галин Найденов (Антон) ще направят специална среща със своите фенове във Facebook страницата на сериала. Те ще участват в лайв чат във Facebook, а всеки желаещ може да се включи онлайн и да зададе въпрос на любимите си герои.

Следете сериала във Vbox7.com всеки вторник и петък от 16:00 часа. Още новини за "Апартамент 404" може да откриете във Facebook страницата на поредицата.