Съквартирантът успява да си уреди вечеря с красива дама, но вечерта няма да приключи романтично

В най-новия епизод на студентската уеб комедия "Апартамент 404" късметът най-после се усмихва на Велко и той си урежда среща с рядко красиво момиче. За целта той ще покани своята любима в студентската си квартира, а всички съквартиранти ще се притекат на помощ, за да може Велко да се представи успешно. Какво ще се случи в края на вечерта? Разберете в новия епизод на "Апартамент 404".

След като всички съквартиранти помагат на Велко със съвети как да се представи добре по време на срещата, мисията им е на път да се увенчае с успех. Вечерта се очертава да бъде дълга и приятна за Велко и трескаво вълнение завладява приятелите му, които подсигуряват всичко необходимо за перфектната среща – свещи, сирена, вино и т.н. И разбира се освобождават къщата за около четири часа, защото Велко е планирал дълга романтична вечер.

Вечерта започва добре, но избраницата на Велко ще поднесе голяма изненада за него и съквартирантите в "Апартамент 404" и тя изобщо няма да е романтична. Дали Велко ще успее да се справи сам със ситуацията? Какво ще се окаже момичето и как ще се развие срещата им – вижте в новия епизод първо във Vbox7.com

Следете сериала във Vbox7.com всеки вторник и петък от 16:00 часа. Още новини за "Апартамент 404" може да откриете във Facebook страницата на поредицата.