Двамата братя разкриват тайната как да се превърнеш в училищна легенда първо във Vbox7.com

В най-новия епизод на уеб тийн сериала "Не така, брат!" Дидо спасява малко коте, което се е заклещило в клоните на дърво и става любимец на цялото училище. Доблестната му постъпка изключително впечатлява момичетата и най-вече приятелката на Мишо - Ива. Дори учителите се възхищават на тази постъпка, а репортери идват в училището, за да вземат интервю с Дидо.

Това обаче няма да се хареса на Мишо и той започва да мисли как също може да се превърне в герой в очите на Ива. Какво ли ще измисли? Разберете в най-новия епизод на "Не така, брат!".

Добра възможност да блесне като герой се появява за Мишо, когато учителят по физкултура Дочев конфискува телефона на Ива съвсем неправомерно преди старта на часа. Мишо решава веднага да поправи това и да върне телефона на любимата си. Ще успее ли да изпълни плана си без грешка и да се превърне в Супер Мишо или отново ще забърка поредната си каша?

Колко е важно едно момче да бъде смело и как се става истински герой? Отговорите ще намерите в наръчника за оцеляване в училище "Не така, брат!: Целувки по ноти" първо във Vbox7.com.

Следете "Не така, брат!" във Vbox7.com всяка сряда от 16.00 ч. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook и Instagram