Сериозни неприятности притискат бащата на квартирата

Неприятности надвисват над квартирата на "София – Ден и Нощ" в следващите епизоди на риалити сериала от понеделник до петък в 22:30 ч. по NOVA. Приятелите ще трябва да се справят с предизвикателствата и да търсят спешни решения за своите проблеми.

Боби се оказва замесен в неподозиран скандал и разбира, че го грози съдебно дело. Враг от миналото е решил да му създаде проблеми на всяка цена. Каква е причината за проблемите с правосъдието и кой е единственият човек, който би могъл да му помогне?

Сериозни неприятности очакват и Асен. Решението му да не предава съотборниците в нагласения мач и да запази честта си, задействат опасни сили. Асен се сблъсква с гнева на забърканите в тъмната схема. Ще успее ли да избегне отмъщението, което му готвят загубилите облозите? И има ли начин да понесе по-лесно ударите на съдбата в тази неравна битка?

Не битка, а истинска женска война се задава в клуба на Сашо. Палавата сервитьорка, която започна работа в клуба, все повече настройва срещу себе си почти всички жени наоколо. Флиртувайки с Митко и Марио, красавицата си създава опасни врагове. Възмутени от поведението й, Стефания и Джулия решават да поведат женска война срещу нея. Битката е ожесточена на всички фронтове и включва жестоки удари под кръста. Какъв ще е резултатът от войната на сестрите и кои ще бъдат жертвите?

Гледайте новия епизод на "София – Ден и Нощ" тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на "София – Ден и Нощ" тук