Гледайте новия епизод тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Коко се впуска в нови приключения, за да докаже своята любов към Йоана в “София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала приятелката му решава, че е крайно време да се срещне с баща ѝ. Срещата обаче не протича според очакванията на Коко. Бащата на Йоана е подозрителен към него и решава да го подложи на няколко изпитания. Какви ли ще бъдат те?

Пред изпитания се изправя и Ясен. Макар да е наясно с чувствата си към Калина, той трябва да оправи отношенията си със Северина, която не се е отказала от идеята да си го върне. В тази ситуация той разчита на помощта на баба Станка и брат си Иво, но дали техните действия няма да влошат положението му?

Боби разбира, че Румен иска да го съди за телесна повреда. Какво ли ще предприеме рокерът, за да избегне поредния си сблъсък със закона?

Гледайте новия епизод на "София – Ден и Нощ" тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на "София – Ден и Нощ" тук