Тя се прибирала у дома си, когато мъжете насила я качили в колата си

Двама мъже са отвлекли и изнасилили 45-годишна жена край търговищко село. До момента единият е осъждан за три изнасилвания, а другият - за редица престъпления, включително и блудство. Мъжете вече са в ареста, а прокуратурата ще поиска те да останат за постоянно зад решетките. 

Задържаха мъж за изнасилването във Варна, повдигнато му е обвинение

Жена е изнасилена на централна улица във Варна

Във вторник около 20.00 часа джипът на 53-годишния Стилиян,  в който пътували още трима души, застигнал по пътя между село Гагово и Паламарца 45-годишната жена. Тя се прибирала у дома си, след като помагала на мъжа си, който е пастир на стадо крави.

Мъж беше публично екзекутиран в Йемен за изнасилване и убийство на дете

Шофьорът на джипа и един от спътниците му слезли и поискали да се запознаят с нея. Тя отказала. Тогава започнали да я дърпат. Насила я качили в колата. В село Паламарца двама от пътуващите слезли, а Стилиян и 49-годишният Диян продължили да пътуват с жената, като не й позволявали да отговори на телефонните повиквания и натискали главата й надолу, за да не бъде забелязана от хора от селото.

6 години затвор за бившия кмет на Стрелча заради изнасилване на момиче (ВИДЕО)

На поляна извън Паламарца я накарали да слезе и да се съблече, като я заплашвали да я изнасилят с дървена палка, после й наредили да се качи отново в колата. Жената оставила на поляната част от дрехите си с надеждата на връщане към селото съпругът й да ги забележи. След това я отвели в къщата на Стилиян.

Двамата насилници я качили в къщата, където била изнасилена въпреки молбите и съпротивата й. Дошла полиция по сигнал на близките на жертвата и те били отведени в полицейското управление.

53-годишният Стилиян Ст. е осъждан два пъти за три изнасилвания – през 1986 и през 1992 г. и е изтърпял две ефективни присъди по пет и половина и пет години ефективно. Диян В. е осъждан 6 пъти за различни престъпления, включително и за блудство, като по някои от тях наказанията си е изтърпял ефективно.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.