Гледайте трети епизод на българския сериал тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Отношенията в лекарския екип на болница “Св. Кирил” са обтегнати до краен предел. В премиерния епизод на българския медицински сериал “Откраднат живот: Чуждо тяло” тази вечер по NOVA съперничеството между кандидатите за директорския пост се ожесточава и всеки използва всички възможни средства, за да спечели предимство.

Доктор Мазов се опитва да повлияе на Антонов и да наколни избора в полза на доктор Хинова. Вяра открито се конфронтира с Калин и обявява, че Борис е достойният да заеме ръководния пост в болницата. Младият доктор Генадиев обаче е твърде зает с кризата в личния си живот и твърде малко се интересува кой ще спечели конкурса. За него по-важно е да се сдобри с Наталия и да скрие от близките си, че тя го е напуснала. Дали обаче ще успее?

Конфликт възниква и между доктор Захариев и доктор Стилянова заради случай с преносила родилка, за чието лечение те са на различно мнение. Възможно ли е това да доведе до ново охладняване на техните отношения?

Не пропускайте премиерния трети епизод на “Откраднат живот: Чуждо тяло” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.