Той е бил заплашен, че ще му отрежат пръстите с лозарска ножица

„В продължение на часове отвлеченият бургазлия е бил систематично пребиван. Спрямо него е оказвано голямо насилие. Бил е заплашван, че ще му бъдат отрязани пръстите с лозарска ножица”, съобщи пред NOVA заместник-ръководителят на апелативната прокуратура в Бургас Йовита Григорова. 

БРУТАЛНО: Бургазлия отвлечен и бит, за да бъде ограбен

Така похитителите му са взели от него 200 лева, два телефона и две банкови карти. „Технически проблем е осуетил изтеглянето на по-голяма сума от сметките му”, съобщи Йовита Григорова. 

В четвъртък стана ясно, че 30-годишен мъж от Бургас е бил отвлечен, бит и тормозен в продължение на близо две денонощия. Това се е случило в частен дом, където бил поканен на гости от жена, с която се запознали в интернет. 

Отвлякоха и гориха мъж с преса за коса

За отвличането и насилието са обвинени двама - 30-годишната жена от Сливен -  Диана Куртева и малко по-възрастния Станислав Стоянов.  Ако бъде доказана вината им, могат да бъдат осъдени на до 12 години затвор. Диана Куртева и Станислав Стоянов засега остават в ареста. По случая има и трети задържан, но все още не е ясно дали ще му бъде повдигнато обвинение. 

Модел - жертва на отвличане: Събудих се с белезници и натъпкана в чанта (СНИМКИ)

Репортер: Цеца Алексова

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.