Гледайте риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Работното място на Дани ще бъде застрашено в премиерния епизод на риалити сериала "София - Ден и Нощ" тази вечер по NOVA. Вихра ще рови в компютъра на Дани и ще открие, че уж изтритите файлове са там. Дани опитва да я убеди, че ги е възстановил, но твърде късно. Ще му повярва ли Вихра и ще запази ли той работата си в агенцията? 

Решаващият ден, в който Боби ще научи дали е баща на Симона, пристига. Той получава резултатите си и решава да ги отвори заедно с дъщеря си. Ще се окаже ли, че Боби не е истинският баща на Симона? 

Осиновителите на детето на Стефания внезапно й водят Борис и тя е в еуфория. Митко я предупреждава да не се привързва прекалено към детето, но дали младата красавица ще го послуша?  

Гледайте “София - Ден и Нощ" – тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на "София – Ден и Нощ" тук