Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Десетима късметлии откриха новия шести сезон на Национална лотария, като играха за печалби за повече от 2 500 000 лева на 23 септември по NOVA.  За чисто нов Citroen Elysee в играта “На крачка от късмета“ се бориха Стефан Цветков от град София, Наталия Вутева от град Велико Търново и Иван Стоянов от град Варна. За броени минути с прекрасна нова кола се сдоби 56-годишният щастливец Стефан Цветков. Късмет му донесоха монетите 5, 7 и 12, които му помогнаха да извърви пътя до голямата печалба. “Уникално е чувството да спечелиш. Имах предчувствие, че ще спечеля“, каза късметлията. Стефан разказа, че всеки ден изпробва късмета си в играта “Лото 6 от 47“, която му осигури и участие в шоуто.

Наталия и Иван, който участва в шоуто без жребий благодарение на билет “3 000 000 JACKPOT”, си тръгнаха с утешителни печалби. Те получиха по 1000 лева, ваучер за 100 лева за онлайн игрите на Национална лотария и билет “Silver & Gold”.

Достъп до пълните с печалби “Сейфове” в предаването имаха Виктория Димитрова от град Етрополе и Станислав Николчев от град Кюстендил. Те бяха на щедрата сцена на Национална лотария благодарение на билетите “Печалба за цял живот“ и “Лото +“. Дамата успя да спечели 17 000 лева и получи шанс да утрои печалбата си. Станислав пък отвори два сейфа със символ “Х“ и си тръгна с 2500 лева. Виктория се изправи пред златните сейфове на Национална лотария, но избра сейф, където за съжаление се криеше символ “Х“ и предпочете да си тръгне със сумата от 17 000 лева. Късметлийката работи в пощенска станция. Купува си по няколко билета в седмицата, като “Печалба за цял живот“ е любимият ѝ. “Първото нещо, което ще направя с печалбата е да почерпя приятелите си“, каза Виктория.

63-годишната Елена Теодошева от град Димитровград имаше шанс да играе за най-големия джакпот в телевизионна игра в България, достигащ 2 милиона и 400 хиляди лева в “МЕГА ДЖАКПОТ“. Елена си извоюва място на финала, след като изтегли най-голямото число в предварителната игра 37. С “Колелото на късмета“ тя определи, че ще играе за джакпот от 200 000 лева. Елена се похвали и с печалба от 6000 лева от играта “Големият Джакпот“ на Национална лотария, която е спечелила миналата година.

Участничката се изправи пред сферите, даде три верни предположения и си спечели 20 000 лева. Последва бонус печалба – 5-дневна екскурзия за двама в Париж. След уникалния бонус Елена даде още три верни предположения и спечели 40 000 лева. Участничката допусна грешка и реши да прекъсне играта, като си тръгна със страхотната сума. Щастливката беше в студиото благодарение на билета “Кеш х 20“.

Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.