Докато връзката на Беа и Дидо се разпада, Дочев и Велева правят нов опит за среща

Усилията на Дидо да уреди участие на приятелката си Беа в столичен клуб най-накрая се увенчават с успех. В най-новия епизод на "Не така, брат!" – “Смяна на местата“ Дидо ще докаже на всички, че става за продуцент. Но докато той празнува, Беа разбира, че Дидо седи в основата на разпрата ѝ с предния ѝ продуцент.

Бясна, Беа решава да се раздели с Дидо завинаги. Но как ще приеме новината по-големият брат? Разберете в най-новия епизод на сериала първо във Vbox7.com.

Уморен от опитите да спечели симпатиите на всички, Мишо най–после решава да бъде себе си. След серията от публични унижения и провали и с малко помощ от Дидо, той стига до извода, че в опитите си да се хареса на всички, е пренебрегвал себе си. Воден от мъдрия съвет, който дава брат му Дидо, малкият гений решава да опита от “сладката свобода на словото“. Изпълнен с ентусиазъм той започва смело да изразява мнението си, без да се интересува от чувствата на другите. Как обаче ще бъде приет от околните и какви ще бъдат последствията от острия език на Мишо?

И докато Беа и Дидо се разделят, други се опитват да се съберат. Дочев и Велева правят нов опит за среща. Дали този път тя ще бъде успешна? Не пропускайте да разберете от новия епизод  "Не така, брат!" във Vbox7.com.

С наближаването на Коледа предстоят изненади за всички фенове на "Не така, брат!". Ако през декември седмичният епизод на сериала достигне 50 000 гледания, това ще отключи следващия епизод от поредицата. Така феновете ще имат възможността да се радват на цели два епизода седмично.

Следете "Не така, брат!" във  Vbox7.com всяка сряда от 16.00 ч. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook и Instagram.