Напусналата метри преди финала съквартирантка разказа за преживяванията си в предаването

"Константин е много харизматичен и артистичен мъж, определено го харесвам. През цялото време с останалите жени се шегувахме за симпатиите на мъжете в Къщата. Когато всички се събраха срещу мен, те не бяха загрижени за семейството на Константин, нито за моя морал - просто искаха да изпъкнат" - коментира Зорница флирта си с певеца броени часове след излизането от Big Brother в предаването "На кафе".

По темата

"Не желаех да си правя реклама с подобна ситуация като загубата на дете. Заподозрях, че е имало подобен разговор, защото в Къщата хората са лицемерни и говорят зад гърба ти. Аз съм осъзната и знам, че привличам вниманието и съм атрактивна. Често съм хулена и осъждана за това" - сподели още обвинението към нея, че иска да привлече повече внимание към себе си и да достигне до финала.

Освен нея и част от напуснали съквартиранти - Кирил, Мариела Нордел и Дий също гостуваха в "На кафе" и дадоха своите предположения за победител в Big Brother: Most Wanted. 

Техните прогнози, както и останалата част от разговора със Зорница, може да видите във видеото от "На кафе". 

Не пропускайте и грандиозния финал на Big Brother: Most Wanted тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Всички подробности за Съквартирантите, актуални новини и ексклузивни кадри от риалити шоуто може да откриете в сайта на Big Brother: Most Wanted и на официалната страница на Big Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.