В коледното си послание британската кралица наблегна и на важното значение на дома

В традиционното си коледно послание британската кралица Елизабет Втора отдаде днес почит на градовете в страната, пострадали от терористични атаки тази година, предаде "Асошиейтед прес", цитирана от БТА. 

Коледните традиции, които спазва британското кралско семейство (ГАЛЕРИЯ)

"Мисля за Лондон и Манчестър, чиято силна идентичност блестеше през изминалите 12 месеца пред лицето на ужасяващите атаки", каза тя. 

КРАЛСКИ ЮБИЛЕЙ: Елизабет II и Филип отбелязват 70 г. брак (ВИДЕО+СНИМКИ)

Посланието на 91-годишната кралица бе записано предварително и излъчено днес във Великобритания и още 51 страни от Общността нациите (бившата Британска общност).
В посланието си Елизабет Втора отдаде почит и на своя съпруг, 96-годишния принц Филип, който се оттегли от редовните си кралски задължения това лято. Тя го похвали за подкрепата и уникалното чувство за хумор. 

Кои са думите, които кралското семейство никога не изрича

Принц Филип, който е женен за британската кралица от 65 години, редовно привличаше медийното внимание с неуместните си коментари, отбелязва "Асошиейтед прес". 

Най-смешните изказвания на британското кралско семейство (ГАЛЕРИЯ)

В посланието си Елизабет Втора наблегна и на важното значение на дома. 

Какво си пожелават принцовете за Коледа? (СНИМКИ)

Днес кралицата и нейният съпруг присъстваха заедно с други членове на кралското семейство на църковна служба в кралското имение Сандрингам. След това те се събраха на частен обяд, на който за първи път внукът на Елизабет Втора принц Хари бе придружен от годеницата си, актрисата Меган Маркъл. 

Разкриха защо кралицата се облича в ярки цветове (СНИМКИ)

Двамата ще сключат брак в замъка Уиндзор през май. 

 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.