Нови любовни двойки и изясняване на отношенията предстоят в епизодите на "Откраднат живот: Критична точка" тази седмица от 20:00 ч. по NOVA

В предстоящите епизоди на "Откраднат живот: Критична точка" Калин Генадиев ще се изправи пред едно от най-големите изпитания в своя живот. Инцидент ще преобърне плановете му и ще разтърси из основи познатия му живот. В борбата за спасяването и възстановяването му ще се включат колегите и приятелите му от МБАЛ „Св. Кирил“, които ще направят всичко възможно да овладеят критичната ситуация.

По темата

"Калин ще се озове в ново положение. От опериращ, той ще попадне в реанимацията с въпроси ще продължи ли пълноценен живот и ще се превърне ли отново от пациент в лекар", коментират от продукцията на хитовия български медицински сериал. Как ще се отрази злополуката на Калин Генадиев и ролята му на баща и съпруг? - феновете ще разберат съвсем скоро.

Любовните отношения отново ще бъдат в центъра на ключови сюженти линии. Привличането между д-р Тасев и Ина Фотева ще става все по-силно. Междувременно Тони Ковачев ще реши да засвидетелства чувствата си към д-р Огнянова. Дали най-накрая тя ще откликне или ще бъде отново разкъсвана между емоцията и привличането с Марио? Ще направят ли първата крачка Ина и д-р Тасев? – зрителите ще разберат в предстоящите епизоди на "Откраднат живот: Критична точка".

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.