Отново смърт на пътя и километрични колони от автомобили по магистралите

Тежки катастрофи и засилен трафик по пътищата на страната. Преди празниците - отново смърт на пътя и километрични колони от автомобили по магистралите.

ПРЕДПРАЗНИЧНОТО ПЪТУВАНЕ: Километрични задръствания и катастрофи (ВИДЕО)

Още сутринта тир помете две коли и микробус между Банско и Добринище. Един загина, а двама пострадаха. От удара камионът падна в крайпътната канавка, джипът се преобърна, а една от колите е със смазана предница.

До обяд двете основни магистрали - "Хемус" и "Тракия", успяха да поемат хилядите автомобили, поели на път извън София.

Тир помете 3 коли край Банско, има жертва и пострадали (ВИДЕО+СНИМКИ)

По автомагистрала “Тракия” движението през целия ден беше натоварено. На моменти имаше струпвания на автомобили при обхода на Ихтиман, където е в сила ограничение на скоростта.

В Хасково загина млад мотоциклетист. Машината му се врязала в бус на централен булевард в града. Причината по предварителни данни е неправилно изпреварване на микробуса.

Моторист загина при удар с микробус в Хасково

Тежкият трафик не подмина граничните пунктове. Затруднения през деня имаше при “Капитан Андреево” и “Лесово”. Зрители на NOVA изпратиха кадри в рубриката ни „Моята новина”.

Великденското пътуване блокира за часове и пътя към Гърция, където тапа се образува в района на Благоевград. В ранния следобед стеснението в този участък на пътното платно не можа да побере всички пътуващи в посока Гърция.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.