"Никога не съм искал да седна в стола на кмета", заяви арх. Румен Русев в ефира на "Часът на Милен Цветков"

Няма как да има заговор. Няма как да се знае кой ще бъде кметът на „Младост“, тъй като заместниците са трима. А и аз никога не съм имал желание да сядам в стола на Иванчева“. Така архитект Румен Русев отговори на обвиненията на арестуваната кметица на столичния район, отправени в залата на Специализирания съд в петък. Пред журналисти Десислава Иванчева заяви, че целта на залавянето й с подкуп преди дни била именно Русев да заеме мястото й в районната община.

ПРЕД NOVA: Говори инвеститорът, подал сигнала срещу Иванчева (ВИДЕО)

В ефира на предаването „Часът на Милен Цветков“ архитектът обясни, че допреди няколко месеца е работил добре с Иванчева.

Тогава започнаха спорете за това какво строителство да се пуска, какво – да се спира, как да се гледат проектите и т.н.“, заяви Русев.

Оставиха в ареста Иванчева, заместничката ѝ и посредника за подкупа

Вследствие на неразбирателствата той два пъти заявил, че иска да напусне, но двамата някак се сдобрявали и архитектът останал на поста си.

Той подчерта, че официално предложение за това да наследи Иванчева не е получавал. Служители от общината обаче настоявали именно той да поеме функциите на кмет на „Младост“.

Целия разговор гледайте във видеото.

ВСИЧКО ЗА АРЕСТА И РАЗСЛЕДВАНЕТО НА КМЕТИЦАТА НА „МЛАДОСТ" ЧЕТЕТЕ ТУК

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.