Гледайте в предаването тази вечер от 23.00 ч. по NOVA

Поредният носител на статуетката “Златен скункс” на “Господари на ефира” е депутатът от БСП – Таско Ерменков. Поводът е неговата публикация в социалните мрежи за опасната за употреба вода в София заради изсипани отровни химикали в нея. Без да е проверил източниците си на информация и да се е уверил в истинността на твърдението си, червеният депутат публикува съобщение във Facebook, с което предизвика сериозна паника сред столичани. Какво е неговото обяснение и коментар за постъпката му ще чуем тази вечер в “Господари на ефира“ от 23.00 ч. по NOVA.

След това “Господари на ефира”  ще потърсят обяснение от финансовия министър Владислав Горанов по въпроса защо министерството не отпуска още средства за почистване и укрепване на речните корита, въпреки опасността от наводнения. Ще обърнат внимание на една интересна национална кампания, която стартира днес – "Селфи с книгата, която чета в момента“, на която един от инициаторите е нашият репортер Митко Върбанов. Зрителите ще видят още - срещата на Пополина Вокс с родни поп звезди по време на наградите на БГ радио, а за финал ги очаква ударна доза интернет забавления в рубриката "На рояци.ком“.

Ако сте пропуснали вечерното предаване от 23.00 ч., може да го гледате отново всеки делничен ден от 17.30 ч. в ефира на NOVA.