Гледайте риалити сериала тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Пред трудни решения ще се изправят отново приятелите от “София – Ден и Нощ”. В епизода на риалити сериала тази вечер по NOVA след скандалите с Коко в квартирата Христо е обзет от дълбоки съмнения, че е на правилното за него място и изчезва. Митко се тревожи за него и се опитва да убеди останалите, че не са постъпили добре с новия хазяин. Ще го послушат ли останалите и ще се върне ли Христо при тях?

Пред проблеми в своята връзка също се изправят Теди и Найден. Зложелател е хакнал профилът на Теодора в социалните мрежи и пише злобни коментари от нейно име. В тази ситуация тя обвинява Найден, че не я подкрепя, но дали е права?

След първоначалната еуфория Галя също изпитва съмнения дали Жоро е човекът, с когото иска да се обвърже, докато смъртта ги раздели. Ще успее ли годеникът ѝ да разсее страховете ѝ, или ще ги задълбочи?

Не пропускайте “София – Ден и Нощ” тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY